Help je mee?

Een crowdfunding kan natuurlijk niet slagen zonder jouw hulp dus heb je een leuk idee voor een inzamelingsactie zoals bijvoorbeeld statiegeldflessen ophalen, een sponsorloop, verkopen of veilen van artikelen? Laat het ons weten dan plaatsen wij de actie op deze pagina!

Alle beetjes helpen dus kom in actie voor Nanette!

Statiegeld Inzamelingsactie

In de maand juni kunnen statiegeldbonnetjes gedoneerd worden aan de stichting bij Jumbo Kranshof Tiel, Albert Heijn Tiel-Passewaaij en MCD Kerk-Avezaath. De opbrengst hiervan gaat allemaal naar Stichting Nanette keeps her head up.

Betonnen Flipje van Crea Drea

Flipje helpt Nanette naar Barcelona! Crea Drea verkocht betonnen Flipje beeldjes en haalde daarmee €500,- op! De stichting is haar enorm dankbaar voor haar inzet!

Kom in beweging voor Nanette

Karla van der Made en Esmeralda organiseren een sponsorloop!
In het laatste weekend van de maand mei kunt u lopen/fietsen/skeeleren voor Nanette. Dit alles volgens de dan geldende corona maatregelen. U kiest zelf uw route en gezelschap. Per wandel-/fiets- of skeeler- kilometer doneert u een klein bedrag aan de stichting. Deze actie heeft maar liefst €1100,- opgeleverd!

Spaarpotactie

Op de volgende locaties zijn er spaarpotten te vinden! We zijn deze ondernemers dankbaar dat zij zich willen inzetten voor Nanette!

Chocobombs

De schoonzus van Nanette, Petra zamelt geld in voor de operatie van Nanette door het maken van chocobombs. Heerlijke chocoladebollen met marshmallows om chocolademelk mee te maken. Deze actie heeft tot dusver 350 euro opgebracht! Petra, onwijs bedankt!

Wijn- en thee pakket voor Moederdag

Petra heeft ook leuke wijn en thee pakketten gemaakt voor Moederdag met daarin een speciaal gegraveerd wijn of thee glas. Hierbij zitten ook heerlijke bonbons, gesponsord door Chocolaterie Tweeling in Beneden Leeuwen Hiermee heeft ze tot dusver al meer dan €100 opgehaald!

Facebookpagina Petra