Loterij 1 september

Stichting Nanette Keeps her head up organiseerde een loterij. De trekking van deze loterij heeft plaatsgevonden op 1 september. De uitslag van de loterij is te vinden op deze pagina. Er wordt zo spoedig mogelijk contact gezocht met de winnaars.

De vergunninghouder is Stichting Nanette Keeps her head up, Jozef Israëlsstraat 12, 4003 KN Tiel. De gehele netto-opbrengst, hieronder wordt mede begrepen de renteopbrengst over de inleg, wordt volledig aangewend voor het versterken van de financiële positie van de Stichting Nanette Keeps her head up. Er worden maximaal 850 loten gekocht voor een bedrag van €5,00 per stuk. Toestemming tot het aanleggen en houden van deze loterij is verleend bij besluit van burgemeester en wethouders d.d. 25 juni 2021, onder nummer 184608.

Bingo Stichting Clubhuis Tiel

Vrijdagavond 27 augustus organiseerde Stichting Clubhuis Tiel een bingo. Met deze bingo werd €1365,-. opgehaald voor Stichting Nanette Keeps her head up.  Als verrassing kwam Dave van Well in de pauze een paar liedjes zingen. We danken Stichting Clubhuis Tiel ontzettend voor het organiseren van deze actie!

Veiling eerste kersen

Streeckerij de Betuwe veilt elk jaar de eerste lichting kersen voor het goede doel. Dit jaar besloten ze de opbrengst te doneren aan Stichting Nanette Keeps her head up. De veiling vond plaats op 11 juni en de opbrengst was maar liefst €10.000!

Statiegeld Inzamelingsactie

In de maand juni kunnen statiegeldbonnetjes gedoneerd worden aan de stichting bij Jumbo Kranshof Tiel, Albert Heijn Tiel-Passewaaij en MCD Kerk-Avezaath. De opbrengst hiervan gaat allemaal naar Stichting Nanette keeps her head up.

Betonnen Flipje van Crea Drea

Flipje helpt Nanette naar Barcelona! Crea Drea verkocht betonnen Flipje beeldjes en haalde daarmee €500,- op! De stichting is haar enorm dankbaar voor haar inzet!

Kom in beweging voor Nanette

Karla van der Made en Esmeralda organiseren een sponsorloop!
In het laatste weekend van de maand mei kunt u lopen/fietsen/skeeleren voor Nanette. Dit alles volgens de dan geldende corona maatregelen. U kiest zelf uw route en gezelschap. Per wandel-/fiets- of skeeler- kilometer doneert u een klein bedrag aan de stichting. Deze actie heeft maar liefst €1100,- opgeleverd!

Spaarpotactie

Op de volgende locaties zijn er spaarpotten te vinden! We zijn deze ondernemers dankbaar dat zij zich willen inzetten voor Nanette!

Chocobombs

De schoonzus van Nanette, Petra zamelt geld in voor de operatie van Nanette door het maken van chocobombs. Heerlijke chocoladebollen met marshmallows om chocolademelk mee te maken. Deze actie heeft tot dusver 350 euro opgebracht! Petra, onwijs bedankt!

Wijn- en thee pakket voor Moederdag

Petra heeft ook leuke wijn en thee pakketten gemaakt voor Moederdag met daarin een speciaal gegraveerd wijn of thee glas. Hierbij zitten ook heerlijke bonbons, gesponsord door Chocolaterie Tweeling in Beneden Leeuwen Hiermee heeft ze tot dusver al meer dan €100 opgehaald!

Facebookpagina Petra