#26 Eindelijk even naar buiten!

Vandaag hebben we bezoek gehad van dokter Gilete. We hebben nog nooit een arts zo zien glunderen over zijn behaalde resultaten! Ik heb een stukje over de gang gelopen voor hem en hij heeft alles met een big smile gefilmd. Daarna kregen we toestemming om de afdeling te verlaten om even van het zonnetje te genieten. Dat laat ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen. Het ketamine infuus is inmiddels gestopt, vanaf vanmorgen 9.00 uur zit ik helemaal zonder. Er ligt nog wel een spuit klaar voor nood, maar voor nu blijf ik het zonder proberen! 

Als alles blijft gaan zoals ze verwachten mag ik maandag terug naar het zorg appartement. Eind volgende week moeten we nog een keer terugkomen om de nietjes te verwijderen. Het wordt nog even spannend of de wond dan echt dicht is, want ze hebben hier nog geen ervaring met dEDS, de zeldzame variant van EDS die ik heb.

Dit bericht is gepost in Blog, NL. Bookmark de link.