#24 Tweede dag na eerste operatie

Dokter Gilete kwam vanochtend nog even snel langs en legde uit dat ik vandaag in de middag echt overeind moest, dit omdat mijn tethered cord extreem kauwgomachtig was. Hij was daarom extra bang voor het opnieuw verkleven van het weefsel. Om 13.30 had ik het gevoel dat ik dat wel aankon. Maar eenmaal overeind ging het niet helemaal lekker. Ik werd duizelig en blijkbaar begon ik helemaal te shaken en ging ik out. Toen ik weer bij kwam stond de hele kamer vol mensen die zich druk om mij maakten. Mijn bloeddruk was heel erg laag, 80/40 en dat bleef een tijdje zo. Volgens mam leek ik op uncle Fester van the Addams family. Wat is ze toch complimenteus die schat

 

Net om 16 uur nog eens geprobeerd te zitten en dat ging al een stukje beter. De verpleger duwde steeds alcohol in mijn neus als ik duizelig werd en ik heb het een minuut of 3 volgehouden om te zitten. De bedoeling was vandaag al vrolijk rondhuppelen en de katheter eruit halen, maar dat is dus nog wel even een dingetje zolang mijn bloeddruk zo gek doet. We gaan nu iedere paar uur even proberen te zitten en het zal steeds wat beter gaan. De pijn is echt goed onder controle nu. Ze zijn zelfs de ketamine al aan het afbouwen.

Ook heeft de dokter nog nagedacht over mijn crps arm. Hij heeft iets gevonden wat eigenlijk voor artritis is, maar bij dierproeven is gebleken dat het ook bij crps wat doet. Nou als het dieren helpt, dan zal het mij ook wel helpen. Ik ben ook net een aapje! Het medicijn geeft wel hoog risico op infecties, dus ik mag dat eventueel pas 10 dagen na de 2e operatie gaan starten. En dan hopen dat het helpt en dat ik het dan in Nederland ook kan krijgen, dat is natuurlijk een dingetje. Maar goed, nu eerst focussen op dit stukje herstel.
Dit bericht is gepost in Blog, NL. Bookmark de link.