#22 Plan van aanpak

Het is zover, de operaties staan ingepland! In oktober zal Nanette naar Barcelona afreizen. Gezien de achteruitgang van haar gezondheid is het van belang dat de behandeling gaat starten. Op advies van de arts is er gekozen om voor de optie te gaan die bestaat uit twee operaties. Tijdens de eerste operatie zal de tethered cord worden behandeld en worden er een aantal ruggenwervels in de onderrug gestabiliseerd. Na een rustperiode van ongeveer 10 tot 15 dagen zal Nanette een tweede operatie ondergaan, waarin haar nek zal worden gefuseerd.

Momenteel wordt er onwijs hard gewerkt om alles voor die tijd te regelen. Denk hierbij aan het zorgappartement in Barcelona, een oppas voor de katten thuis maar ook de financiële kant. Daar hebben we te maken met een financiële meevaller! Omdat de scoliose van Nanette gelukkig meevalt, hoeven de voorkant van haar nekwervels niet vastgezet te worden en voldoet het om enkel de achterzijde vast te zetten. Dit zorgt ervoor dat we het benodigde bedrag van €150.000 hebben kunnen bijstellen naar €125.000! Dit betekent dat we nog ongeveer €20.000 euro nodig hebben om Nanette zonder schulden terug naar huis te laten komen.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat Nanette zich kan focussen op de operaties en haar gezondheid en zij zich niet druk hoeft te maken om de kosten! Deel onderstaand betaalverzoek, doneer als je nog iets kan missen en draag zo bij aan de toekomst van Nanette!

Via onze doneerpagina en via dit betaalverzoek kunt u direct een donatie achterlaten.
Anoniem doneren is ook mogelijk, dit kan via onze doneerpagina op geef.nl

Dit bericht is gepost in NL. Bookmark de link.