#19 Groot nieuws!

Whoohoooo het is gelukt!

We hebben een vergunning voor een loterij gekregen en vanaf nu kun je lootjes kopen!

De lootjes kosten €5 per stuk en we hebben er 850. Op=op dus wees er snel bij!

De trekking zal op 1september plaatsvinden en er zal een boekhouder aanwezig zijn om te checken of alles eerlijk verloopt.

Nu wil je natuurlijk weten wat je kunt winnen?

Nou we verklappen natuurlijk nog niet alles! We hebben onder andere een schilderij van je huisdier, een luxe ventilator, cadeaubonnen van vele winkels en nog veeeeel meer!

Op onze Facebook zullen er af en toe wat prijzen bekend worden gemaakt. Zo houden we het spannend! Volg ons daar dus snel!

Op de actiepagina staan ook de voorwaarden van de loterij en een lijst van onze geweldig gulle sponsoren!

 

Dan gelijk even een medische update.

Ik ben een paar keer heel naar wakker geworden, met mijn nek in een verkeerde bocht. Ik werd dan ook met mijn linkerkant verlamd wakker! M’n “goede” kant. Grote paniek natuurlijk want de andere kant werkt ook maar halfbakken dus ik kon niet overeind komen, niemand bellen en ik lag met m’n gezicht in een kussen. Al snel dacht ik dat dit het was, dat ik zou stikken in m’n kussen en dat mam me zou vinden. Gelukkig was het blijkbaar al 8u, dus kwam mam binnen en kon ze me gelijk helpen. Maar ohh wat zat de schrik erin! Met tractie op m’n nek is de functie van de linkerkant weer terug gekomen gelukkig. Maar brrr, wat een horror om zo wakker te worden.

Dit bericht werd gepost in Blog, NL en getagt .