#18 even een update

Weer tijd voor een updateje.

Vorig weekend was de wandel/fietstocht, georganiseerd door Karla en Esmeralda.

Het was een groot succes en op dinsdag werd mij een mooie cheque overhandigd! Maar liefst €1100 is er mee opgehaald.

Ook staat er een prachtig reclamebord bij mij in de voortuin met dank aan de mannen van Proom, promotie op maat

Dat geeft wel weer even een positieve boost om door te blijven knokken en dat had ik eerlijk gezegd ook wel even nodig.

Vorige week leek het helemaal foute boel. Ik werd niet echt wakker, bleef wegzakken en ik had o.a geen blaasfunctie meer. Dat was echt schrikken. Maar gelukkig heeft de fysio het een en ander recht kunnen zetten in m’n nek door te masseren. De spieren aan de linkerkant waren een soort staalkabels en trokken daarbij wervels scheef. Gelukkig ging het na de behandeling een stuk beter!

Dit gaf wel even een blik in de toekomst, hoe m’n leven eruit komt te zien als ik de operatie niet laat doen. En eerlijk gezegd, dat is geen leven.

Dus we zetten door, we blijven vechten en we hopen dat we het geld bij elkaar krijgen.

We zijn echt al goed op weg!

Dit bericht werd gepost in Blog, NL en getagt .