#3: Lekker terug naar huis

De dag dat we weer lekker naar huis mochten.

Hotel Silken was zo lief ons 2 uur langer op de kamer te laten zodat we niet over straat hoefden te zwerven tot het tijd was naar het vliegveld te gaan.

Eenmaal op het vliegveld werden we netjes geholpen ivm mijn rolstoel. Via priority inchecken, een aparte ingang bij de douane en begeleiders in overvloede.

Bij de gate werden we ook weer opgewacht en netjes aan boord geholpen. Dit gaat best een beetje vreemd, want je wordt in een hele smalle rolstoel gezet die door het gangpad past. Maarja… Mijn kont was wel breder dan het gangpad! Haha

Eenmaal aangekomen bij mijn stoel kwamen er twee superlieve stewardessen met me kletsen. Ze waren erg geïnteresseerd in mij en in de operatie die mij te wachten staat. Ze regelden nog even gauw dat er wat plekken gewisseld werden zodat er niemand naast mijn dystrofie arm zou komen te zitten.

Shoutout naar deze toppers van de KLM!

Dit bericht is gepost in NL. Bookmark de link.