#1: Onderzoeken in Barcelona

Quirado instituut

De spanning stijgt..

Ik hoor tenslotte al dik een jaar dat mijn klachten niet uit mijn nek komen, dat het psychisch is dus in feite dat ik gewoon gek ben. Wat als ze dat hier ook zeggen, wat moet ik dan?

We krijgen in ieder geval duidelijkheid. Daarvoor doen we het. Keep your head up en gaan met die banaan.

We werden bij de Guirado kliniek opgevangen door Petra, de assistente van dr. Gilete. Ze was echt super lief en heeft alles over de scans wel 5x uitgelegd. Ze bleef maar zeggen dat ik het zo goed deed. Tijdens de scans liep ze steeds naar mam om te zeggen hoe extreem flexibel ik ben, dat het gewoon eng was. Dat terwijl ze dus zeer regelmatig mensen met EDS en nekproblemen begeleid. Het was voor ons in ieder geval de bevestiging dat ik niet helemaal normaal was, maar dus niet gek!

Dit bericht is gepost in NL. Bookmark de link.